En nationell ledare inom köksleveranser transformeras digitalt

Bakgrund

Kaptensgården, baserad i Hammarlunda men känd över hela Sverige för sin högkvalitativa köksutrustning, stod inför behovet av att utvidga sin digitala närvaro för att motsvara sin nationella kundbas. För att uppnå detta, valdes S-rush för sin expertis, med inspiration från deras framgångsrika samarbete med globala varumärken som SONY.

Utmaning

Vårt primära mål var att skapa en e-handelsplattform som inte bara var estetisk och användarvänlig, men som också effektivt nådde och engagerade kunder över hela Sverige. Detta innebar en omfattande anpassning av vår SEO-strategi för den svenska marknaden och en noggrant genomtänkt Google Ads-kampanj för att maximera räckvidd och konverteringar.

Resultat

Med lanseringen av den nya e-handelsplattformen har Kaptensgården dramatiskt ökat sin online närvaro och försäljning nationellt. S-rushs anpassade SEO-tillvägagångssätt och effektiva Google Ads-strategier har varit avgörande för att framhäva vår position som en ledande leverantör av kvalitetskök i Sverige. Vår webbplats reflekterar nu vår hängivenhet till excellens och design, vilket har lett till ökad kundnöjdhet och lojalitet över hela landet.

Denna digitala transformation är ett betydande steg för Kaptensgården, som nu stolt kan erbjuda sina exceptionella köksprodukter och tjänster till kunder över hela Sverige, stödda av en förstklassig digital upplevelse.

cloud-syncstareye