SEO-paketlösningar & priser

Upptäck kostnaden för att förbättra din online-närvaro på ett snabbt och enkelt sätt. Skicka en offertförfrågan för SEO-tjänster i två smidiga steg och få en skräddarsydd lösning för att öka din synlighet och dina intäkter online.

Growth

Vår SEO Growth är idealisk för företag som föredrar att minimera initiala investeringar och istället fokusera på kontinuerlig utveckling genom en överkomlig månadsavgift.

Startavgift
från 6 290 kr
Månadsavgift
från 5 990 kr

Expand

SEO Expand är vår premiumlösning för företag som är redo att satsa fullt ut på sin digitala närvaro och maximera sin online-potential.

Startavgift
från 11 490 kr
Månadsavgift
från 9 990 kr

Vad innebär paketen?

Funktion
Growth
Expand
Nyckelordsanalys
Grundläggande analys
Avancerad analys med bredare täckning
On-page optimering
Standardmetoder
Avancerade tekniker och anpassningar
Innehållsskapande
Upp till 5 sidor/månad
Upp till 10 sidor/månad, inkluderar blogginlägg
Länkbyggnad
Grundläggande strategi
Omfattande strategi med högkvalitativa länkar
Teknisk SEO
Grundläggande granskning och rekommendationer
Detaljerad granskning med implementeringsstöd
Rapportering
Månadsrapporter
Detaljerade veckorapporter med analys
Support och konsultation
E-postsupport
E-post och telefonstöd, inkluderar regelbundna konsultationer
Skapa offertförfråganSkapa offertförfrågan

Optimerade lösningar & exceptionell service

Förbättra din webbplats synlighet med våra SEO-paket. Vi erbjuder anpassade lösningar som inkluderar sökordsanalys, innehållsoptimering och länkbyggnad för att driva trafik och öka konverteringar. Med våra avancerade tekniker och verktyg tar vi din digitala närvaro till nya höjder, snabbt och effektivt. Välj oss för en kraftfull SEO-strategi som levererar resultat!

Skräddarsydda SEO-strategier av S-rush

Vi erbjuder skräddarsydda SEO-lösningar som anpassas efter din unika affärsstrategi. Vår målsättning är att optimera din digitala närvaro och öka din synlighet online.

Konsekvent resultatdriven SEO

Med S-rush får du konsekventa resultat i din SEO-optimering. Vi arbetar målinriktat för att öka din webbtrafik och konverteringsgrad.

Mångsidig SEO-expertis

Vårt team av SEO-experter är specialiserade på att maximera din synlighet på nätet. Vi anpassar vår expertis efter dina behov och mål.

Effektiv strategi för skalbar tillväxt

Oavsett om din verksamhet är liten eller stor, hjälper vi dig att utveckla en skalbar SEO-strategi som passar dina mål och behov.

Optimering för ökad synlighet

Vi fokuserar på att förbättra din webbplats synlighet och öka din närvaro online. Våra SEO-lösningar är inriktade på att öka trafiken till din webbplats.

Dedikerad support och professionell service

Med S-rush får du inte bara en effektiv SEO-strategi utan också dedikerad support och professionell service. Vi är här för att säkerställa din framgång online.

Vanliga frågor om våra SEO-paket

SEO står för Search Engine Optimization, vilket är en process för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorernas (som Google) organiska (icke-betalda) sökresultat. SEO är viktigt eftersom det hjälper dig att ranka högre i sökresultaten, vilket ökar chansen att potentiella kunder hittar din webbplats när de söker efter relevanta produkter eller tjänster. Det kan öka din webbtrafik och konverteringsgrad och ge dig en konkurrensfördel online.

Tiden det tar att se resultat från SEO-arbete varierar beroende på flera faktorer, inklusive konkurrenssituationen, din webbplatsens nuvarande tillstånd och de strategier som används. Det kan ta några månader innan du ser betydande förbättringar i din synlighet och trafik. SEO är en långsiktig investering, och resultaten byggs successivt över tid.

SEO-tjänster kan variera, men de inkluderar vanligtvis följande komponenter:

  • Sökordsanalys: Identifiering av relevanta söktermer för din verksamhet.
  • On-page optimering: Optimering av webbplatsens innehåll, struktur och metadata.
  • Off-page optimering: Byggande av högkvalitativa länkar och marknadsföring av din webbplats på andra platser online.
  • Teknisk SEO: Hantering av tekniska aspekter som webbplatsens laddhastighet och mobilanpassning.
  • Rapportering och analys: Kontinuerlig övervakning och rapportering av resultat och justering av strategin vid behov.

Det är viktigt att diskutera exakt vad som ingår i SEO-tjänsten med din leverantör för att säkerställa att dina specifika behov och mål täcks.

Förfrågningar och bokning av möten

Om du överväger digital marknadsföring för ditt företag eller har frågor relaterade till marknadsföring, tveka inte att kontakta mig för en diskussion om dina behov. Med min expertis inom området kan jag guida dig genom din digitala marknadsföringsresa.

Kom igång