En digital transformation för att bättre tjäna samhället

Bakgrund

HCK-produkter, som specialiserar sig på skötbord för personer med funktionsnedsättning, är en viktig leverantör för skolor och myndigheter över hela Sverige. För att utöka sin räckvidd och effektivisera sin kundkommunikation, inledde företaget ett samarbete med S-rush för att förbättra sin digitala närvaro.

Utmaning

Målet var att skapa en webbplats som inte bara var informativ och användarvänlig, utan också framgångsrikt kunde konvertera besökare till kunder. Detta krävde en skräddarsydd SEO-strategi, anpassad till företagets unika målgrupp, samt en webbplatsdesign som effektivt kommunicerade HCK-produkters expertis och engagemang inom sitt specialområde.

Resultat

Sedan lanseringen av den nya webbplatsen har HCK-produkter upplevt en ökad webbtrafik och förfrågningar från intresserade kunder. Vår integrerade strategi, som kombinerar SEO-optimering och en lättanvänd webbdesign, har framgångsrikt etablerat företaget som en ledande leverantör inom sin nisch. Webbplatsen speglar nu vårt engagemang för kvalitet och vår strävan att tillhandahålla optimala lösningar, vilket har bidragit till en utökad kundbas och förstärkta samarbeten över hela landet.

Denna digitala transformation markerar en ny era för HCK-produkter, där företaget inte bara förstärker sin online närvaro, utan även sitt åtagande att erbjuda värdefulla resurser för samhället.

cloud-syncstareye