Bland koppar och klick - S-rushs expertis i SEO och Google Ads

Bakgrund

Espresso House, Sveriges största kafékedja, stod inför utmaningen att stärka sin digitala närvaro och öka trafiken till sina kaféer. S-rush tog sig an uppdraget med målet att skapa en SEO- och Google Ads-strategi som inte bara förbättrar online synligheten utan även ökar antalet kafébesök.

Utmaning

S-rush inledde projektet med en grundlig analys av Espresso Houses digitala fotavtryck och identifierade nyckelområden för förbättring. Ett skräddarsytt SEO-program utformades för att optimera webbplatsens innehåll och struktur, medan en målinriktad Google Ads-kampanj skapades för att effektivt nå ut till potentiella kunder.

Resultat

S-rushs omfattande arbete resulterade i en betydande ökning av webbplatsens synlighet och söktrafik, vilket direkt korrelerade till en ökning av kafébesök. Våra anpassade Google Ads-kampanjer genererade en hög klickfrekvens och bidrog till att stärka Espresso Houses position som en ledande kafékedja. Genom vår expertis i digital marknadsföring lyckades vi inte bara öka varumärkesmedvetenheten utan även skapa en märkbar påverkan på Espresso Houses försäljning och kundengagemang.

Kontakta oss om du vill bli en del av framgången? 

Förfrågningar och bokning av möten

Om du överväger digital marknadsföring för ditt företag eller har frågor relaterade till marknadsföring, tveka inte att kontakta mig för en diskussion om dina behov. Med min expertis inom området kan jag guida dig genom din digitala marknadsföringsresa.

Kom igång