En äventyrlig digital resa med S-rush

Bakgrund

Sherlocked, en populär aktör inom escape rooms och äventyrsevent i Malmö, har sedan 2016 samarbetat med S-rush för att förstärka sin digitala närvaro. Målet var att skapa en webbplats som inte bara engagerar och informerar utan också effektivt omvandlar besökare till bokningar.

Utmaning

S-rushs uppdrag var att utforma en SEO-strategi, utveckla en användarvänlig webbplats och integrera en smidig bokningslösning, samtidigt som effektiva Google Ads-kampanjer hanterades för att maximera räckvidden och locka fler deltagare till Sherlocked’s event.

Resultat

Sedan samarbetets början har Sherlocked upplevt en stadig ökning av både webbtrafik och bokningar. Vår integrerade strategi av SEO, webbplatsutveckling och Google Ads har bidragit till att Sherlocked blivit en framträdande aktör inom escape room- och äventyrsevent i Malmö. Deras digitala närvaro reflekterar nu deras innovativa och spännande varumärke, vilket har lett till ökad kundbas och återkommande besökare.

Kontakta oss om du vill bli en del av framgången? 

Förfrågningar och bokning av möten

Om du överväger digital marknadsföring för ditt företag eller har frågor relaterade till marknadsföring, tveka inte att kontakta mig för en diskussion om dina behov. Med min expertis inom området kan jag guida dig genom din digitala marknadsföringsresa.

Kom igång